Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a megyéknek szánt 547 milliárd forint értékű fejlesztési forrásról döntenek hamarosan - közölte Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. Míg Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt jelentette be, hogy a 2014-2020-as időszak keretére 2017. március 31-éig minden uniós pályázatot kiírnak.
A napokban sorra fogadják el a települések a 2017. évi költségvetéseiket. Összeállításunkban néhány nagyváros, Budapest, Debrecen, Szekszárd, Szombathely büdzséinek főbb jellemzőit vizsgáltuk meg.

Tovább az aktuális számhoz
Korábbi lapszámaink


A salgói vár alá tervezett, 30 méter magas adótorony megépítése ellen tiltakozik Salgótarján önkormányzata, amely a honlapján arra kérte a lakosságot, minél többen juttassák el véleményüket a döntéshozó járási hivatalhoz, hogy megakadályozzák az engedélyezést.
Gyulaháza önkormányzata szerint nincs megvalósíthatósági tanulmány a településre tervezett űrközpontról. Lázár János korábban azt mondta, bármilyen beruházásról csak azután dönt a kormány, ha arról megvalósíthatósági tanulmány is készül.
2017. április 23-án időközi választást tartanak Zuglóban, mert több mint egy éve gyanús körülmények között nyoma veszett Sápi Attilának, az MSZP helyi önkormányzati képviselőjének.
Szalainé Kiss Edina, Szentgotthárd Város Önkormányzatának képviselője, az Önkormányzati Erőforrások és Külkapcsolatok Bizottságának tagja képviselői tájékoztatót tartott az általa indított és tett hatósági nyomozati ügyekkel kapcsolatban a Gotthárd TV-ben - írja a closer.hu.


Következő