Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.

Szeptembertől 751 ezer általános iskolás, 78 ezer szakközépiskolás, 5800 szakiskolás, 182 ezer gimnazista és 168 ezer szakgimnazista kezdi meg tanulmányait az iskolákban, az óvodások száma 314 ezer. A kormány mindennel elégedett, a pedagógusok érdekvédelmi szervezetei élesen kritizálnak.
A kormány családbarát politikájának részeként idén több mint száz óvoda újul meg – közölte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Ezzel szinte párhuzamosan jelentette be a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár, hogy összesen egymilliárd forintra pályázhatnak azok a települések, amelyeken jelenleg nincsen bölcsődei ellátás.

Tovább az aktuális számhoz
Korábbi lapszámaink


A júliusban indult próbaüzem után pénteken hivatalosan is átadták a Park Inn by Radisson Zalakaros Hotel & Spa-t, a város első olyan szállodáját, amely nemzetközi lánchoz tartozik.
Budapest történetének legnagyobb egészségügyi fejlesztése kezdődik - hangoztatta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára és Kocsis Máté, a Fidesz budapesti választmányának elnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
Legutóbb csaknem száz éve folyt a maihoz hasonló óvoda- és iskolafelújítási program az országban - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Hódmezővásárhelyen.
Újabb milliárdos nagyságrendű kerékpárút-fejlesztés érinti Kaposvárt: a somogyi megyeszékhelyről Balatonlelle és a Zselici Csillagpark is biztonságosan elérhető lesz biciklivel 2019-re - jelentette be a város polgármestere pénteken Kaposváron, sajtótájékoztatón.


Következő