Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
Emmi: 300 millió forint közművelődési intézmények gyarapítására, felújítására

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) 300 millió forintos keretösszeggel pályázatot hirdet közművelődési érdekeltségnövelő támogatásra, amelyet a közművelődési intézmények és közösségi színterek műszaki-technikai eszközállományának, berendezési tárgyainak gyarapítására, épületének karbantartására, felújítására lehet felhasználni.


Az Emmi Kultúráért Felelős Államtitkárságának szerdai közleménye szerint a támogatásra olyan települési önkormányzatok pályázhatnak, amelyek saját fenntartásban vagy közművelődési megállapodás keretében közművelődési intézményt, közösségi színteret működtetnek.
A vissza nem térítendő költségvetési támogatást a települési önkormányzatok által vállalt önrész arányában állapítják meg. A támogatás minimális mértéke 100 ezer forint.
A 300 millió forintos keretösszeg 40 százalékát a települési önkormányzatok által 2016. január 1-jét követően alapított intézményeknek vagy közösségi színtereknek szánják, a fennmaradó 60 százalékot pedig a többi, települési önkormányzat által fenntartott vagy az önkormányzattal kötött közművelődési megállapodás alapján működő intézmény vagy közösségi színtér kapja.
A pályázatokat elektronikus úton, a Magyar Államkincstár által üzemeltetett elektronikus rendszeren keresztül lehet benyújtani.

MTI