Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
LOCALINFO WEBSTÚDIÓ
A honlap ma már alap, legyen Önnek is!

Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.


A Localinfo Információ Szolgáltató Kft. közel 200 magyarországi önkormányzat, valamint cégek, állami és civilszervezetek honlapját készítette el eddig a legmagasabb szintű műszaki és technológiai elvárásoknak megfelelően. A hosszú fejlesztéssel és jelentős önkormányzati szakmai háttérrel kialakított önkormányzati portálrendszerünk, a gyakorlatban is bevált tartalmi struktúra, valamint a még több ezer új önkormányzat fogadására alkalmas, magas szintű technológiai háttér és üzemeltetési adatbázis birtokában rendkívül rövid határidővel vállaljuk európai színvonalú honlapok elkészítését és átalakítását.

A honlap minden menüpontjához külön dinamikus szerkesztői felület tartozik, az általunk kifejlesztett LocalWeb CMS, amelyen keresztül már kezdő informatikai ismeretekkel rendelkező személyek is könnyen felvihetik a tartalmat.

Kiemelten fontos, hogy konzorciumunk teljes körű szolgáltatást nyújt, nemcsak üzemelteti és karbantartja a honlapot, hanem a Localinfo szerkesztősége közreműködésével az általános tartalomszolgáltatást is biztosítja. Emellett egyedi megállapodások alapján kommunikációs tanácsadást, illetve helyi tartalomszolgáltatást is biztosítunk ügyfeleinknek.

Az önkormányzatok mellett cégek számára is ajánlunk egyedi webmegoldásokat. Az igények megismerése után a cég arculatához igazított magas színvonalú weblapjaink az önkormányzati oldalakhoz hasonlóan önálló szerkesztői felülettel rendelkeznek, így a cégek bármikor, bárhonnan feltölthetik információikat.

Minden honlap a cég központi kiszolgálóján (szerver) kerül elhelyezésre. A kiszolgáló felügyelete, karbantartása, az optimális üzemi környezet biztosítása a Localinfo feladata. A központi kiszolgáló magas minőségi, teljesítmény, illetve biztonsági követelményeknek megfelelő hardver és szoftver komponensekből épül fel és magas szintű üzemeltetési és biztonsági követelményeknek megfelelő un. Data Centerben került elhelyezésre.

További ajánlataink:

■          elektronikus hirdetések, mikrosite-ok, bannerek, flash animációk és játékok, reklámgrafikák készítése
■          elektronikus névjegyek, levelek és arculatok tervezése és kivitelezése
■          bemutatkozó anyagok (CD-k, videók) készítése


Hirdessen száz önkormányzat honlapján egyszerre! - Hirdetési tarifák

Banner főoldalon felül: 5.000 Ft/nap Box főoldalon: 2.500 Ft/nap
Banner főoldalon alul: 3.000 Ft/nap Box belső oldalon: 1.500 Ft/nap
Banner belső oldalakon: 3.000 Ft/nap
Egyéb hirdetések: külön megállapodás szerint

A hirdetési árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Kérje ajánlatunkat!

szerkesztoseg@localinfo.hu