Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információsza-badság törvényt! Olcsón, jól, egyszerűen!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.




Localinfo Önkormányzati Hírügynökség


A Localinfo – Közép-Magyarországi Regionális Hírügynökség Budapest és Pest megye híreit tárja- és dolgozza fel, illetve továbbítja az országos média, valamint megrendelõi számára. A hírügynökség – a Localinfo profiljának megfelelõen – elsõsorban önkormányzati híreket szolgáltat, de egyre növekvõ súlyt helyez a Közép-Magyarországi Régió üzleti, gazdasági információira is. A hírügynökség figyeli és feldolgozza a régió önkormányzatainak döntéseit, hírt ad a fontosabb kulturális eseményekrõl, beruházási szándékokról.

A hírügynökség számít az önmagukat az országos médiában jobban megjeleníteni szándékozó önkormányzatok üzleti partnerségére, valamint a régió hírei iránt érdeklõdõ megrendelõkre, elõfizetõkre.

A Hírügynökség önálló szolgáltatásai – közép-magyarországi befektetési információk, régiós
eseménynaptár, közbeszerzések a régióban, stb. – közül kiemeljük a "Hasznos hír" szolgáltatásunkat, amely nemcsak a régió, hanem minden magyarországi lakos számára kínál praktikus, a mindennapi életben nélkülözhetetlen információkat, az adóváltozásoktól a pályázati lehetõségeken át a legkülönbözõbb élethelyzetekben (pl.: felvételi, GYES, nyaralás, lakáshitelek stb.) fontos információkig. A „Hasznos hírek“ hozzásegítenek az országos szintû változások nyomon követéséhez, gyakorlati tanácsokat adnak a hétköznapi életben való eligazodáshoz, és az internet adta lehetõséget kihasználva megmutatják az utat a továbblépéshez, egy-egy ügy elintézéséhez, mélyebb tanulmányozásához. Az önkormányzati honlapok a helyi hírekrõl, ügyekrõl számolnak be, az országos jelentõségû, ám a helyi polgárokat is érintõ információkra nincs kapacitásuk.
Ebben is segít a Localinfo hírügynökség.