Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.

Az ország összes polgármesterét elérheti. Pályázatok kötelező nyilvánosságát is biztosítjuk.

Teljesítse könnyedén az elektronikus információszabadság törvényt!

A hétköznapi életet segítő, közhasznú híreket nemcsak olvasni érdemes, de fel is teheti honlapjára.
LOCALINFO WEBSTÚDIÓ

Korszerű, minden igényt kielégítő honlapok meglepően alacsony áron.


Ha minket választasz…


nem kockáztatod az eredményt. A Localinfo sikeres, profitot termelő üzleti site-ok mellett több mint négyszáz magyar és szlovák önkormányzat, valamint kistérség honlapját készítette már el, illetve üzemelteti a legmagasabb szintű műszaki és technológiai elvárásoknak megfelelően.

egyedi és színvonalas szolgáltatást kapsz. A magas szintű technológiai háttér és a 15 éves üzemeltetési tapasztalat birtokában rövid határidővel vállaljuk európai színvonalú honlapok elkészítését, átalakítását és üzemeltetését webmailen is elérhető levelező szolgáltatással kiegészítve.

… honlapod a közösségi oldalakkal is együttműködik.

nem kell félned, hogy érthetetlen informatikai kifejezésekkel útvesztőbe viszünk. Munkatársaink kedvesen és érthetően kommunikálnak. Külön időt szánunk arra, hogy megismerjük céljaidat és közösen kitaláljuk a megvalósítás módját.

az sem gond, ha nincs elképzelésed. Azért vagyunk mi, hogy segítsünk neked.

új lehetőségek tárulnak eléd. Honlapjaink minden egyes menüpontjához külön dinamikus szerkesztői felület tartozik, amelyen keresztül már kezdő informatikai ismeretekkel rendelkező személyek is könnyen felvihetik a tartalmat.

nem probléma az sem, ha nincs időd a tartalom menedzselésre. Igény esetén a Localinfo nemcsak üzemelteti és karbantartja a honlapot, hanem szerkesztősége közreműködésével a tartalom feltöltést is biztosítja.

nem csak addig tart a kapcsolatunk, amíg kifizeted az elkészült honlap díját. Folyamatos együttműködésre törekszünk, munkanapokon kommunikációs tanácsadást is nyújtunk partnereinknek. A Hasznos Hírek portál révén igény esetén tartalomszolgáltatást is biztosítunk a honlapon ügyfeleinknek.

nem gond, ha hátul vagy google keresőben. A keresőoptimalizálásban jártas szakembereink segítenek abban, hogy elérhető legyél az első oldalon.

új szintre léphet a kereskedésed. A webáruház egy óriási lehetőség termékeid értékesítésére. Helyezkedj kényelembe és nézd ahogy minden igényt kielégítő webáruházunk dolgozik helyetted. A rendszerhez tartozó statisztikákon keresztül mindent mérni tudsz, így látod, hogy pörög fel a vállalkozásod.

nincs gondod a tárhelyre, nem kell tartanod utólagos üzemeltetési költség emelkedéstől. Nem mérjük ki patikamérlegen a rendelkezésedre álló helyet, honlapjainkhoz a szerkesztői felületen keresztül felvitt szöveges anyagok tekintetében korlátlan tárhelyet biztosítunk.


További ajánlataink:

■ elektronikus hirdetések, mikrosite-ok, bannerek, reklámgrafikák készítése

■ elektronikus névjegyek, levelek és arculatok tervezése és kivitelezése

■ bemutatkozó anyagok (CD-k, videók, légi felvételek) készítéseKérjed ajánlatunkat!

company@localinfo.hu